torsdag, december 15, 2005

Kapitel 31

Äntligen en ordentlig öppning! Och det var Anna som fixat den. I en kombination av nybörjartur och kvinnlig intuition.

När Sofie väl bekänt att hon kände till listan så verkade något inom henne släppa och Anna fick hela den solkiga historien serverad. Naket och brutalt, utan ursäkter eller bortförklaringar. Hon såg hur Sofie led, men märkte samtidigt att det även blev en form av rening. Hon blev av med gammal skit genom att släppa ut det i full frihet. Och förhoppningsvis skulle det leda henne ett steg till mot vägen till ett tilfrisknande.

Sofie hade stött ihop med ÖH för över 1 år sedan. En vild och hämningslös flirt hade tagit plats på dansgolvet, med avslutning hemma hos Sofie. Och han hade även stannat över frukost, något som Sofie i sitt ömhetstörstande tillstånd tolkade som ett seriöst intresse.

Så när ÖH en vecka senare ringde och bad henne komma hem till honom vandrade hon glatt iväg dit. Pirrig och glad, övertygad om att deras senaste möte skulle återupprepas. Hon blev därför lätt förvånad när hon möttes av ett helt gäng lätt förfriskade killar, men intalade sig att de förmodligen bara hade varit där på förvärmning. Snart skulle de gå och den romantiska dejten skulle börja.

Icke då. Istället leddes hon fram till en stol, placerad mitt i rummet. En kille, som de andra kallade för domaren, började fråga ut henne om hennes och ÖHs natt tillsammans. När hon vägrade började gruppen håna henne, först verbalt men sedan genom att kasta isbitar på henne. När inte det hjälpte kom ÖH fram och sa att enda sättet för henne att komma därifrån var att svara ärligt på frågorna. Och gjorde hon inte det kunde han inte svara för vad ett helt gäng överförfriskade, könsmogna ungtuppar kunde ta sig till.

Räddslan övervann stoltheten och Sofie svarade på allt. Även de mest intima och detaljerade frågorna. Medan hennes inre sakta krympte ihop. Och äntligen var det över. Hon tackades högtravande av Domaren, som stolt meddelade att hon var den 32:a kandidaten som ÖH presenterat sedan starten. Med sig fick hon ett certifikat som verifierade att hon haft sex med ÖH. Daterat och allt. Samt signerat av Domaren.

När Anna fått höra storyn till slut var det en liten röst inom henne som sa att grabbarna nog hade fått vad de förtjänade. Deras totalt förnedrande kvinnosyn var så genomrutten att hon ville spy åt skiten. Samtidigt sade polisen inom henne att vem som än gjort detta tagit lagen i sina egna händer. Och det får man inte, no matter what!

Självklart hade Sofie inte sparat det s k certifikatet, men det fanns inte en chans i helvetet att hon skulle glömt hans namn. Eller utseende. Den gode domaren hade ett bistert möte att se fram emot. En möte där han skulle få stå för svaren.