onsdag, december 28, 2005

Kapitel 33

När domaren väl knäcktes gick det fort. Allt formligen sprutade ur honom. Historien i sig var ganska patetisk och klart förpurbetal. Det hela hade börjat med att Junior vid en herrmiddag hade skrävlat om sina erövringar.

Erövringar som mestadels existerade i hans fantasi. Men ungtupparna hängde på hans historier och det slutade med en utmaning. Att Junior skulle skaffa fram bevis på sina erövringar, foton eller skriftliga var egalt. Bara det fanns någon form av dokumentation. Vilket Junior inte hade en chans att undvika, utan att behöva erkänna sina lögner.

Men Junior var smart. Han tog det steget längre och krävde motsvarande av ungtupparna. För varje bevis han lade fram skulle de göra motsvarande. Och slutligen hade det hela utmynnat i en tävling. Vem kunde erövra flest madamer under de kommande 12 månaderna?

Inte nog med det, för att göra det hela mer raffinerat infördes ett poängsystem. Madamerna i deras egen krets var relativt lättfixade, lite skumpa och limoåkning räckte oftast som förspel. Svårare var det med de okända talangerna som frekventerade innehaken. Och allra störst utmaning var självklart oskulderna och tjejerna med fast sällskap.

Sålunda fastställdes en poängtabell där objektet gav olika poäng beroende på kategori, samt vilka gärningar man lyckats få dem att utföra. Ju mer kinky desto mer poäng. McD och ÖH hade lett tävlingen med hästlängder, mest för deras förmåga att förföra de okända skönheterna.

Så här i dagsljus insåg även Domaren hur smutsig och patetisk hela historien var, och han hade vett att skämmas. Listorna skaffades fram och jobbet kunde starta. Initialt hade hela herrklubben om totalt 28 ynglingar varit med, men majoriteten hade tagit sitt förnuft till fånga och lämnat walk over.

Kvar i tävlingen var 11 st där listornas omfång varierade från 5 till 43 nedlagda objekt. Och nu gällde det att samköra listorna. För någonstans bland alla dessa namn fanns motivet till morden. Och även nästa offer, som med största sannolikhet skulle skördas kommande helg. Tiden var knapp, då helgen låg 3 dagar bort.

Anna gick hem med lätta steg. Hennes intuition hade stämt och en upplösning såg ut att finnas i den närmsta framtiden. Hon var så inne i sina egna tankar att hon var blind och stum för omgivningen. Och märkte honom inte. Mannen som följt henne som en skugga de senaste dagarna. Och som nu förstod att tiden var inne. Inte bara för nästa offer utan även för Anna.